#
Stort utvalg av billig  Versele Laga dyretilbehør

Dyretilbehør fra Versele Laga

Versele Laga Kjæledyrprodukt produsenten introduserer seg selv. Du kan finne ut mer om dette merket her Versele Laga og deres produkter for kjæledyr. Zoobio tilbyr meget gode priser på alle produkter fra produsenten Versele Laga.

KATEGORIER

Versele Laga dyreutstyr og dyremat nettbutikk

Informasjon om produsenten av kjæledyr produkter Versele Laga

Versele Laga er et anerkjent belgisk selskap som produserer førsteklasses fôr. I 40 år har selskapet klart å ha gode salgstall. Merket har fått sin popularitet blant sine kunder ved å stadig forbedre kvaliteten. Maten "Versele Laga" inneholder VAM granulat som beriker fôret med en balansert mengde vitaminer, aminosyrer og mineraler.

Versele Laga varer

Versele Laga produserer fôr, godbiter, vitamintilskudd og mineraltilskudd til kjæledyr. Det er produktlinjer til:

  • Katter - tørr- og våtmaten "Lara".
  • Fugler - spesielt mat og godbiter til kanarifugler og eksotiske, store og ville fugler. Den mest populære blant dem er “Versele Laga Prestige”, “Versele Laga Exotic” og “NutriBird”.
  • Smådyr - marsvin, ildere, kaniner, chinchillaer, mus og rotter. Kategorien har linjer som “Nature and Crispy”.
  • Hester - godbiter fra produktlinjen "Cavalor".
Fordeler med Versele Laga varene
  1. Grundig kvalitetskontroll. Alle ingrediensene møtes selskapets standard som er strengere enn reglene.
  2. Balansert fôrsammensetning. Produktene er et perfekt utgangspunkt for en sammensatt diett til kjæledyr.
  3. Unik høyteknologisk sammensetning. All slags mat har sin egen innpakning som er spesielt designet til den og som beholder næringsstoffene i akkurat denne maten I tillegg benytter selskapet seg av den innovative teknologien "FreshPack". På grunn av dette oksygenet med nitrogen. Og det lar maten holde seg fersk lenger.
  4. Bredt spekter av produkter. Versele Laga produkter er kjent for deres variasjon og blant disse finner du også spesialisert fôr til dyr av forskjellig raser og aldere.
Kjøp Versele Laga på nett

På vår nettbutikk er det et bredt utvalg av mat, godbiter og kosttilskudd fra varemerket "Versele Laga". Du kan velge godt balansert og næringsrik mat til kjæledyret ditt. Hovedprinsippene til Zoobio er gode priser og god service til alle kunder. Kjøp Versele Laga produkter hos oss ​​umiddelbart og belønn ditt kjæledyr med ekte delikatesser.