#
Fôr til smådyr  kjøp billig på nett!

Smådyrfôr

Nettbutikk for Gnager mat kaniner, hamstere, marsvin, mus og andre smådyr. Zoobio tilbyr utrolig gode priser på ting til dine smådyr hos Fôr til smådyr .

Oppdag vårt store utvalg av Gnager mat

Toppmerker og produsenter for Fôr til smådyr

Bestselgeren vår Smådyrfôr

Smådyrfôr nettbutikk

Til tross for den lille størrelsen trenger smågnagere til kjæledyr stor oppmerksomhet og omsorg. Kjæledyrene trenger også et sunt og godt balansert kosthold. Mange produsenter tilbyr høy kvalitet gnagermat. En nøye valgt diett sikrer at dyret får alle nødvendige stoffer i riktig mengde. Det hjelper dyret å holde seg godt og aktivt.

Hva slags mat som finnes for smådyr

Dyrenes krav til forskjellig slags mat varierer markant, avhengig av arten. Derfor tilbyr produsenter ulike typer mat til:

 • marsvin;
 • hamster;
 • rotter;
 • mus og ørkenrotter;
 • degus;
 • chinchilla og flere.

Til tross for at det ikke er universell mat til smågnagere, er det fortsatt produkter som passer til flere forskjellige dyrearter. Matvarer til kaniner og marsvin er produsert, for eksempel av JR Farm, siden det også er mat for både chinchillaer og deig - fra Versele-Laga-merkevaren. Avhengig av produksjonsmetoden kan de forskjellige typer mat skille seg ut som følger:

 • Blandinger av naturlige ingredienser. De inneholder frø, frukt, grønnsaker og andre komponenter som trengs for bestemte arter av gnagere. For eksempel kan rottefôr inneholde melorm, reker og andre typer animalske proteiner. Høy kvalitet blandinger for gnagere er produsert, blant annet av JR Farm.
 • Granulert fôr. Ingrediensene i disse produktene kommer i form av småstein. Det er det beste alternativet for mer kresne dyr. På denne måten får ikke dyret sjansen til å bare spise bestemte komponenter, men må nå spise alle ingrediensene. Takket være det er det en større sjanse for at det lille kjæledyret får nok av alle nødvendige næringsstoffer. Versele-Laga tilbyr granulert fôr i utmerket kvalitet.

Noen produsenter produserer mat til babyer. For eksempel produseres produkter for voksende marsvin av Beaphar-merkevaren.

Slik bestemmer du deg
 1. Tenk på kjæledyrets preferanser, da maten ikke bare skal være sunn, men også deilig. Hvis marsvinet ditt liker gulrøtter, prøv å gi maten som inneholder akkurat den ingrediensen for eksempel. Produsenter tilbyr et stort utvalg av mat, slik at du trygt kan finne produktet som passer til kjæledyret ditt og smakene det liker.
 2. Vær oppmerksom på at en og samme mat til gnagere kan være i forskjellige emballasjer. Det er enkelt å bestille mindre pakker for å prøve produktet. Når du har forsikret deg om at kjæledyret liker maten, kan du bestille større pakker. Det sparer deg fra omstendighetene for å laste varehuset ofte og bruke penger på frakt flere ganger.
 3. Hvis kjæledyret ditt har helseproblemer, diskuter dette med veterinæren din. Spesialisten kan finne ut og vurdere om dietten til dyret må justeres.
Hos Zoobio finner du alt du trenger

Kan mat av høy kvalitet være billig? Ja, hvis du kjøper det på nettstedet Zoobio. Vi tilbyr produkter fra verdensberømte produsenter og plasserer lønnsomme priser på dem. Bestill mat fra oss som det er bra for både kjæledyret ditt og lommeboken din.