#
Stort utvalg av billig  Sera dyretilbehør

Dyretilbehør fra Sera

Sera Kjæledyrprodukt produsenten introduserer seg selv. Du kan finne ut mer om dette merket her Sera og deres produkter for kjæledyr. Zoobio tilbyr meget gode priser på alle produkter fra produsenten Sera.

KATEGORIER

Sera dyreutstyr og dyremat nettbutikk

Informasjon om produsenten av kjæledyr produkter Sera

Selskapet Sera engasjerer seg i produksjon av deler til akvarier. Varemerket ble skapt i Tyskland for 40 år siden. Selskapet fikk fra begynnelsen av et rykte for å være nyskapende. Tidlig på 70-tallet ble den spesielle metoden for sublimering, tørking av beitearealer oppfunnet. Produktet ble fremstilt på en slik måte at det kunne oppbevares i romtemperatur i en lang tid uten at det tapte næringsverdi. Siden den gang har selskapet Sera stadig utviklet og utvidet sitt produktspekter. I dag ligger selskapets hovedkontor i Heinsburg, Tyskland. Produkter fra dette varemerket er i en kategori i toppklasse og har høyeste kvalitet.

Sera varer

Produktserien fra Sera har mer enn 200 deler til akvarier, hagedammer og terrarier.

Selskapet produserer disse produktvariantene:

  • Fôr: Det er basisserien og den spesielle serien (for ulike typer fisk) og også tilsetninger i form av vitaminer.
  • Vannbehandlingssystemer: Spesialiserte medisinske produkter for alle stadier av vannbehandling finnes i denne kategorien (fra oksygenberikelse til normalisering av den biologiske strukturen).
  • Medisinsk behandling av planter: Det er ulike varianter av mineralgjødsel.
  • Algedrepende midler: Disse er svært effektive behandlinger som bidrar til å kontrollere veksten av vannplanter i akvarier og hagedammer.
  • Utstyr: Filtre, pumper, lys, varme og annet akvarieutstyr er en del av denne kategorien.
  • Medisin: Disse vil effektivt hjelpe mot fiskesykdommer.

I tillegg produserer Sera fullt utstyrte akvarier og terrarier, og de lager også stativer og skap.

Fordeler med Sera varene

Deler fra Sera er svært effektive, noe som betyr at de er utviklet av fagfolk. Selskapet foretar stadig egen forskning og utvikler innovative produkter, ettertraktet ikke bare av akvarie eiere. For eksempel er filtermaterialet utviklet til biologisk vannrensing av Sera blitt en del av romprogrammet i Amerika.

Alle deler fra dette varemerket er laget med tanke på å skape forhold som er så like naturen som mulig for beboerne under vann. Medisinen er helt trygt å bruke for dyrenes helse. Og for å skape miljøet blir kun undersøkte og sikre materialer brukt.

Kjøp Sera på nett

I Zoobios nettbutikk gjør vi det mulig for deg å kjøpe produkter fra Sera til enestående priser. Disse produktene er perfekt egnet for alle typer akvarier, terrarier og hagedammer. Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre gode forretninger, send inn en bestilling til Zoobio med en gang!