#
Lekesaker for katten   kjøp billig på nett!

Katteleker

Kjøpe billige merker Lekesaker for katten på nettet nå. På Zoobio tilbyr vi deg et stort utvalg av TOP Ting som katten kan leke med merkevarer. Bestill alt til katten beleilig på ett sted i Katteleker nettbutikken vår.

Oppdag vårt store utvalg av Leker til katten

Toppmerker og produsenter for Lekesaker for katten

Bestselgeren vår Katteleker

Katteleker nettbutikk

Dyr er generelt fratatt muligheten til å fritt boltre seg, så fra overskuddsenergi kan skrape møbler, tapet, gardiner rive, og levere annen ulempe for sine eiere. For å unngå dette problemet firbente kjæledyr, tilbyr spesielle katteleker Disse produkter tillater dyret å opprettholde muskeltone og utvikle dyktighet og for å bedre koordinering av bevegelsene. Videre takket være disse interessant tilbehør kjæledyr ville ikke bli lei til eierne på jobb.

Leketøy til katter: varianter og funksjoner

Industribedrifter produsere en rekke tilbehør som kan glede de rampete kjæledyr. De mest populære er de følgende lekene:

  • Mus. Dette tekstil, plast, pels, gummi, sisal og andre lignende produkter. Barder kjæledyr kan bruke mye tid og energi på å fange denne "leken." Nå kan du kjøpe forskjellige modeller av disse lekene. Spesielt under merke produsert Trixie "mus" på våren, og tilbehør som kan henges fra dørhåndtak.
  • Baller. Enkle leker som katter elsker mest. For deres fremstilling anvendes hovedsakelig plast, gummi, plysj. Og under varemerket Pitti, for eksempel, fremstilles kuler laget av sisal. Dette tilbehøret er ikke bare underholdende kjæledyr, men også tjene dem som miniatyr dyr. Mange katter liker også ballene, som er plassert på innsiden av klokken.
  • Fristere. Er bånd, fjær, perler eller andre små gjenstander knyttet til et tau eller en pinne. Disse produktene er presentert i en rekke merkevarer Europet-Bernina, Pitti og andre. Slike leker er er vanligvis ment for lek sammen med eier, men det finnes noen unntak. For eksempel, under varemerket produsert Trixie automatiske fristere som går på batterier.
Nå kan du også kjøpe en rekke interaktive leker for katter. Produsenter tilbyr:
  • Labyrinter med mat og godbit baller. Slike produkter er i helt tråd Savic, Trixie og andre. Dette tilbehøret utvikle oppfinnsomhet katter. For å få delikatesse pet må være smart og gjøre noen innsats.
  • Leke-labyrinter med baller eller mus, må du flytte en labb gjennom hullene. Slike produkter, for eksempel merke Starmark, - er en fin måte for lang tid å ta en nysgjerrig kjæledyr.
  • Tunneler. Opprinnelige stoffet eller pels "arm" med rammen, som er meget populære hos katter. Lengden av slike produkter kan være 50 cm eller mer. For eksempel, tunneler 125 cm er angitt i Trixie rekkevidde.
Hva du bør tenke på når du plukket ut et leketøy for katter

Først og fremst underholdning tilbehør skal være trygt for ditt kjæledyr. Siden noen leketøy vil uunngåelig i kattens munn, gi preferanse til produkter uten små deler som kjæledyret ditt kan komme til å svelge. Det er også viktig at brikken ikke har vært skarpe detaljer: dyret kan skade dem.

Mange eiere av kjæledyr tenke hvordan du velger leketøy for katter som nøyaktig vil like et kjæledyr. Det bør gi kjæledyret de ulike alternativene og se hans reaksjon. Så du kan finne ut hvilke produkter katten leker med den største glede.

Zoobio: deretter kjøpe det beste leketøyet for katter

Et stort utvalg av tilbehør som du vil være i stand til å diversifisere fritid hans firbente favoritt i vår nettbutikk. Ikke lenger trenger å bruke tid på å lete etter elementer i forskjellige butikker. Alt du trenger for underholdning kjæledyr må Zoobio. Vi kan kjøpe leketøy for katter billig med ulike preferanser. Vi ikke bare tilbyr lave priser på alle våre produkter, men også holde regelmessige tema kampanjer og sesongsalg. Vennligst kjæledyret ofte - for høy kvalitet leker for katter Zoobio.