#
Stort utvalg av billig  JR Farm dyretilbehør

Dyretilbehør fra JR Farm

JR Farm Kjæledyrprodukt produsenten introduserer seg selv. Du kan finne ut mer om dette merket her JR Farm og deres produkter for kjæledyr. Zoobio tilbyr meget gode priser på alle produkter fra produsenten JR Farm.

KATEGORIER

JR Farm dyreutstyr og dyremat nettbutikk

Informasjon om produsenten av kjæledyr produkter JR Farm

JR Farm er høykvalitetsfôr for kjæledyr fra Bayern. Selskapet dyrker mesteparten av råvarene på sine egne åkrer.

Historien til JR Farm startet på en gård med melkekyr, katter, hunder, hamstere og andre dyr. Herta Ruisinger observerte spisevanene til husdyrene, og konkluderte med at behovene ikke var ivaretatt av den maten de fikk. Dermed startet Herta og Jakob Ruisinger et selskap for 20 år siden, som produserte variert og sunn mat for kjæledyr.

Produktene til JR Farm

  • For små kjæledyr: Denne kategorien inkluderer mat og tilbehør for pygmékanin, chinchilla, degus, rotter, hamster, mus, ørkenrotter og ilder.
  • For fugler: Selskapet tilbyr produkter for eksotiske fugler, kanarifugler, papegøyer, undulater, dvergpapegøyer og kakaduer.
  • For beboere i terrarium: Du kan kjøpe mat og tilbehør til skjeggagamer, iguaner, skilpadder, tornhaler og mange flere.
  • For hagebeboere: Denne kategorien inneholder produkter for minigris, kylling, pinnsvin, ekorn og ville fugler.
  • For hunder: JR Farm tilbyr flak som supplerer dietten for hunder som spiser BARF, samt andre næringsrike og velsmakende godbiter.
  • For katter: Skjem bort kjæledyret ditt med kjøttsnacks som også inneholder grønnsaker og egg. Katten din liker kanskje også delikatesser som fungerer som leker.
  • For hester: JR Farm produserer godbiter med slike deilige tilsetninger som epler, banan, gulrøtter og så videre. Noen av produktene kan henges ute ved siden av hesten mens den hviler. Den kan spise litt her og der, og går derfor ikke lei. Du kan også tilby henne en saltstein fra JR Farm. Produktet vedlikeholder dyrets fordøyelse og inneholder gunstige næringsstoffer.
Fordeler med produktene til JR Farm

Vegetabilske råvarer, dyrket i miljøvennlige omgivelser, er hovedingrediensen i selskapets produkter. Fôret inneholder også forskjellige, næringsrike tilsetninger. For eksempel Vitamin E har egenskaper som motvirker dystrofi, normaliserer det endokrine system og hematopoietiske organ. Vitamin C regulerer redoks og karbohydratstoffskiftet, bistår med produksjon av hormoner for bukspyttkjertelen, skjoldbruskkjertelen og reproduksjon.

Kjøp JR Farm på nett

Ønsker du å kjøpe næringsrike, naturlige produkter for kjæledyret ditt til lave priser? Bestill fra nettbutikken Zoobio med en gang. Vi tilbyr fornuftige priser på produktene til JR Farm.

Dessuten så jobber vi for at det skal være enkelt og praktisk for deg å bestille fra oss. Du finner nyttig informasjon under hvert produkt, noe som gjør det enklere for deg å velge riktig vare. Det tar deg ikke mer enn et par minutter å bestille. Våre erfarne nettkonsulenter kan svare på alle dine spørsmål om produkter, gi deg råd, hjelpe deg med å bestille og betale.

Hver eneste dag prøver JR Farm og Zoobio å gjøre livet enklere for kjæledyrene dine. Bestill med en gang, kjæledyrene dine kommer til å være takknemlige.