#
Artikler til hest   kjøp billig på nett!

Hest tilbehør

Hva hesten trenger fra Zoobio - Høy kvalitets Hesteprodukter produkter til lave priser. Velg dine Artikler til hest merkevarer og bestill beleilig på nettet. 

Oppdag vårt store utvalg av Hesteprodukter

Toppmerker og produsenter for Artikler til hest

Bestselgeren vår Hest tilbehør

Hest tilbehør nettbutikk

Grimer og leietau til hester

En grime som sitter perfekt og et pålitelig leietau er en del av det grunnleggende utstyr for å eie en hest, og tilbyr deg og ditt dyr komfort og sikkerhet. Det er viktig at disse produktene er av høy kvalitet, slik at du kan ha kontroll på hesten i alle situasjoner. Grimen bør være av god kvalitet, sitte tett men ikke bry hesten din når den bruker den. Med riktig grime og leietau til hesten kan du raskt leie hesten til luftegården, føre den til stallen eller binde den opp sikkert og enkelt. Individuelle leietau og grimer er utmerket til grunnleggende opplæring, og leverer alltid det de lover.

Bestill grimer og leietau til hester hos Zoobio

Leter du etter den rette grimen og leietau? Da er du på rett sted hos Zoobio. Du finner et stort utvalg av forskjellige modeller fra de beste merkevarene. Grimen skal være laget av solid materiale, men størrelsen bør være i stand til å bli justert individuelt og nesereimen bør sitte godt på plass, tauet må være stabilt og robust. Det kan ikke ryke hvis hesten får panikk og løper. I Zoobio nettbutikk vil du finne spesielt sikre dobbel flettete leietau. De ligger utmerket i hånden, og er utstyrt med en panikk krok som har en spesiell låseteknikk som bare kan frigjøres for hånd. De enkelte grimene varierer i størrelse, samt bredde og farge, slik at du kan finne den rette grimen til alt fra små ponnier til store hesteraser. Hvis du liker å ha matchende grime og tau, så er sett det riktige valget for deg.